Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Werkklompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Werkklompen zijn een must als tijdens werkzaamheden voeten je lief zijn. Het voordeel is dat je ze makkelijk even aanschiet en uittrekt. Toch bieden ze voldoende steun en hebben ze een optimaal draagcomfort. Dat komt door de buigzame zool en omdat ze licht van gewicht zijn. Bovendien zijn de zolen voorzien van antislip waardoor je altijd voldoende grip houdt. Uitglijers zijn er daardoor niet meer bij.

Werkklompen worden gedragen in diverse beroepsgroepen

Bij werkklompen denk je al snel aan agrariërs of hoveniers. Natuurlijk dragen zij ze ook veel maar in andere beroepsgroepen zie je veel terug. Denk maar eens aan bakkers, slagers, de horecakeukens en de bouw. Dat is niet voor niets. Juist in deze sectoren wordt veel gelopen en hebben benen plus voeten veel te verduren door langdurig staan. Juiste werkklompen dragen eraan bij om het lichaam in de juiste houding te plaatsen. Zo zijn de dagelijkse werkzaamheden goed vol te houden.

Diverse varianten werkklompen

Werkklompen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Daarom hanteren we een breed scala aan maten. Leef je op grote voet(en) of juist heel bescheiden. Geen probleem, voor iedereen is er een passende werkklomp te verkrijgen. Let er bij het bestellen wel op dat werkklompen vaak iets kleiner uitvallen. Houd daarom het maatadvies aan. Klompen zijn te verkrijgen als instapklomp, met open hielen, of als klompschoen. Hierbij is het hielgedeelte gesloten.

Bescheiden of juist opvallend

Een werkklomp dient er in de eerste plaats voor om comfort aan je voeten te bieden. Daarnaast mogen ze er natuurlijk best trendy uit zien. Kan het jou niet gek genoeg zijn, kies dan voor werkklompen met een opvallende print. Ook de kleurkeuze en het materiaal bepaalt het aangezicht van de klompen. Ben je een type doe-normaal-dan doe-je-al-gek-genoeg? Wees gerust, basic witte of zwarte werkklompen zijn gewoon verkrijgbaar.

Werkklompen kopen

Werkklompen vind je gemakkelijk en snel online. Maak je keuze, kies je maat en bestel vandaag nog. De klompen zijn niet alleen prettig tijdens het uitoefenen van je beroep. Ook privé zijn ze een weldaad voor je voeten.

Veelgestelde vragen

Werkklompen hebben vele voordelen. De twee belangrijkste voordelen zijn dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en dat je er eenvoudig in- en uit kunt stappen, zonder te hoeven bukken en gebruik te moeten maken van je handen. Bij werkklompen met open hak is dit uiteraard nog eenvoudiger.

Werkklompen zijn in verschillende veiligheidsklassen verkrijgbaar, te weten SB (voor magazijn, zorg, transport e.d.), S2 (voor o.a. industrie en de agrarische sector) en S3 (voor de bouw).