Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Tuinklompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Van ons aanbod tuinklompen sla je stijl achterover. Zo veel keuze qua stijl, uitvoering, materiaal, kleur en merken. In tegenstelling tot de naamgeving zijn deze klompen niet alleen geschikt om in de tuin te dragen. Onze klompen hebben als groot voordeel dat je ze makkelijk aantrekt en uitdoet. Even naar buiten voor het laatste rondje met de hond, afval in de container gooien, voor het avondeten groenten uit de moestuin halen, een klusje buiten doen: noem maar op. Tuinklompen zijn geschikt voor tuinliefhebbers én voor andere doelgroepen.

De vele voordelen van tuinklompen

Tuinklompen hebben vele voordelen. Behalve het gebruiksgemak zijn ze makkelijk schoon te maken. Je kent het wel: even een graafklusje in de tuin en na afloop je schoenen naar zijn grootje. Had je klompen gedragen, dan was dit geen probleem geweest. Van de verschillende types poets je het vuil zo van af. Klaar voor een volgende ronde. Behalve dit voordeel bieden tuinklompen steun aan de voeten en hebben een prettig draagcomfort.

Buitenklompen in verschillende varianten

Ben je fan van houten klompen? Liever een paar met een open hiel of een gesloten achterkant? Een opvallend paar in een flitsende kleur, een lederen bovenblad, antislip zolen, een rubberen variant of Zweedse klompen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt ze in onze categorie tuinklompen. Ook aan de kleinsten is gedacht. Kijk maar naar ons aanbod kinderklompen. Met dit fijne schoeisel kun je namelijk niet vroeg genoeg beginnen.

Diverse merken

We bieden diverse merken tuinklompen aan. Wil je een topmerk voor een goedkope prijs dan ben je hier aan het juiste adres. Alleen maar klompen van uitstekende kwaliteit en met een lange levensduur. Altijd in de uitvoering die jij wenst. Tuinklompen oubollig en alleen voor de senioren onder ons? Wij bewijzen het tegendeel. Zoek en vind het paar dat past bij jouw levensstijl en smaak.

Veelgestelde vragen

Tuinklompen zijn ideaal wanneer je gemakkelijk het huis in- en uit wilt gaan, zonder iedere keer je veters te moeten strikken. De instapklompen, zoals tuinklompen ook wel worden genoemd, zorgen ervoor dat je eenvoudig met je voet in de klomp kunt schuiven. Hierdoor hoef je niet te bukken en schop je ze ook eenvoudig weer uit. 

Tuinklompen worden niet alleen rondom het huis gebruikt, maar worden ook vaak gedragen bij zwembaden, campings op boten en schepen en in de agrarische sector.