Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Troentorp klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Het merk Troentorp maakt traditionele Zweedse klompen en deze modellen worden allemaal met de hand gemaakt. De klompen zijn voorzien van een houten zool en hebben een leren kap die altijd in de details fraai is bewerkt; één van de kenmerken van dit onderscheidende label. Troentorp is de naam van een klein Zweedse dorp waar August Johansson al sinds 1907 dit label startte om zich helemaal toe te leggen op het maken van klompen. In de klompen van dit familiebedrijf zit dan ook veel traditie en vakmanschap verwerkt. Dat merkt de drager bij elke stap.

Troentorp werkklompen en vrijetijdsklompen

Binnen de collectie heeft Troentorp een uiteenlopende reeks modellen, variërend van de meer authentieke Zweedse klomp tot robuuste, comfortabele werkklomp waarvan de zool en het voetbed zijn afgestemd op intensief gebruik met veel lopen en staan. Het binnenwerk is dan ook ergonomisch gevormd waarbij er is gelet op een juiste hoekstand van de hak en een evenwichtige gewichtsverdeling. De meeste modellen hebben een open hak voor optimaal gemak, maar Troentorp maakt ook klompschoenen met een comfortabele dichte hiel voor extra stevigheid.

Veelgestelde vragen

Het klompenmerk Troentorp uit Zweden is opgericht in 1907 en gespecialiseerd in het met de hand fabriceren van comfortabele klompen. Ze staan bekend om de topkwaliteit materiaal en afwerking en zien er ook nog eens hartstikke leuk uit.

De klompen van Troentorp zijn verkrijgbaar van gemiddeld +/- €63,-.