Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Strövels klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Het Zweedse merk Strövels biedt klassieke klompen en een grote collectie werkklompen in verschillende veiligheidsklassen. Dit merk maakt klompen die ideaal zijn voor landbouw, visserij, de industrie en vele andere buitenberoepen. Daarbij staan comfort en stevigheid hoog in het vaandel. Deze klompen lopen dan ook prettig en sluiten mooi aan.

PU Strövels klompen

Binnen de collectie klompen van Strövels zijn veel modellen uitgevoerd met een volledige PU zool. Daarmee zorgen deze klompen voor wat meer flexibiliteit dan klompen met een volledig houten zool. Dit is een van de meest comfortabele serie klompen en ze worden ook veel als hobbyklomp gebruikt. Binnen deze collectie biedt Strövels het traditionele model, dus met een makkelijke, open instap, en Strovels klompen met een dichte hak; deze zorgen voor een goed omsluiting en daarmee wat meer stevigheid en bescherming bij intensieve werkzaamheden.

Professionele Strövels klompen

Op zoek naar Strövels klompen voor zwaarder werk en industriële omstandigheden? Kijk dan binnen de collectie naar de Strövels werkklompen; deze bieden een uitgekiend draag- en loopcomfort, aangevuld met uitstekende antislip eigenschappen. Deze klompen zijn er in verschillende standaard veiligheidsklassen. Zo hebben de Strövels klompen modellen Thor, Pansar en Asgard een S3 veiligheidsnormering. Hiertussen bevinden zich modellen met stalen neus, en zonder stalen neus.

Veelgestelde vragen

Strövels is een van de meest populaire klompenmerken. Het Zweedse klompenmerk staat bekend om duurzaamheid en uitstekend draagcomfort. Een Strövels klomp is populair om zijn leren bovenkant en houten zool met PU antislipzool.

Dit hangt uiteraard af van het type klomp, aangezien  er verschillende soorten klompen van Strövels zijn. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €35,-.