Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Sika klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Sika is voor klompen één van de bekendste merken. In het assortiment van dit Deense kwaliteitslabel zitten onder andere werkklompen, klompen voor zorgberoepen en veiligheidsklompen met bijvoorbeeld veiligheidsnormering S3. Deze klompen zijn vrijwel allemaal gemaakt volgens een zogenaamde ‘hidden nails’ principe’, wat garant staat voor een lange levensduur. Verder zijn deze klompen vrijwel allemaal voorzien van een PU afwerking aan de bovenzijde, wat de klompen bestand maakt tegen water en chemicaliën.

Sika klompen met houten of flexibele zool

Bij Sika is er keuze uit klompen met een houten zool en klompen met een flexibele zool. De Comfort collectie wordt gevormd door werkklompen met een zool in hout, wat de klompen erg stevig maakt en die de dragers volop ondersteuning geven aan de voet, knie, heupen en rug, de hele dag door. Deze klompen zijn ook met stalen neus verkrijgbaar.

Sika flex klompen kopen

Voor soepele, lage instapklompen is de Flex collectie van Sika ideaal. Deze klompen worden vaak gebruikt in de zorg, foodindustry en in cleanrooms. Het voetbed en de zool zijn wat soepeler en daarmee ook ideaal voor mensen die veel moeten buigen. Ook dit type Sika klompen is verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen.

Veelgestelde vragen

Sika is een van de populairste klompenmerken. Het merk, wat gevestigd zit in Denemarken, hanteert topkwaliteit materiaal bij productie. Ze staan bekend om hun constructie ‘hidden nails’, waarbij de zool en het leer eerst aan elkaar worden geniet en daarna gelijmd. 

Sika heeft diverse soorten klompen. Ze hebben niet alleen onbeveiligde klompen, maar ook veiligheidsklompen. Deze hebben een veiligheidsneus en/of beschermende zool.