Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Medische klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Bij het woord medische klompen denkt men al gauw aan saai, degelijk en ouderwets. Dat is een volledig achterhaald beeld. Sterker nog, medische klompen zien er tegenwoordig hip en modern uit. Daarmee passen ze prima binnen het huidige straatbeeld. Maar bij klompen die in de medische wereld worden gedragen is niet alleen het aanzien belangrijk. Ze moeten voldoen aan allerlei eisen qua draagcomfort en materiaal. De sectoren waar medische klompen worden gedragen beperkt zich niet alleen tot verpleegkundigen en artsen in ziekenhuizen. Ook medewerkers in zorginstellingen en tandartspraktijken zijn fan van dit schoeisel. Logisch, want tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden maken ze lange dagen. Fijn dat de klompen dan voor de juiste ondersteuning van benen en rug zorgen.

Medische klompen passen ons allemaal

Medische klompen zijn geschikt voor dames en heren. Niet alleen een grote verscheidenheid aan maten, maar ook in uitvoeringen. De favorieten zijn de instapklompen en de klompschoenen. Bij eerstgenoemde heeft de klomp een open hiel. Bij een klompschoen is de hiel gesloten. Maar welk model je ook kiest, ze hebben allen dezelfde eigenschappen. Licht van gewicht, een buigzame zool en een goede antislip. Geen vermoeide benen of pijn in de voeten meer, door het anatomisch gevormde voetbed loop je de hele dag lekker door!

Een medische klomp biedt meer dan alleen bescherming en draagcomfort

De klompen moeten allereerst voldoen aan een prettig draagcomfort. Maar het oog wil ook wat. Daarom zijn er medische klompen in verschillende kleuren te koop. Van opvallende rode tot een neutrale witte of zwarte kleur. Wil je je helemaal onderscheiden, dan zijn klompen in een dierenprint misschien wel wat voor jou. En hygiëne is ook bij schoeisel belangrijk. Daarom is het belangrijk dat het bovenwerk uit materiaal bestaat dat makkelijk schoon te maken is.

Trendy klompen met een eigen uitstraling

Kies de medische klomp die bij jouw beroep én bij jouw smaak past. De tijd dat men met dezelfde saaie witte of zwarte klompen liep is gelukkig voorbij. Maak je eigen statement met jouw klompen. Met deze pareltjes aan je voeten kom jij de werkdag zonder klachten door.

Veelgestelde vragen

Een ziekenhuismedewerker loopt veel op een dag, evenals andere mensen in de zorg. Goed schoeisel is hierbij erg belangrijk. Medische klompen ondersteunen de voeten en rug op de juiste manier.

De meeste ziekenhuismedewerkers lopen veel op een dag en goed schoeisel is een ‘must’ voor de eigen gezondheid. Instapklompen en klompschoenen zijn de meest gebruikte soorten klompen in het ziekenhuis. Ze zijn allebei licht van gewicht, zeer buigzaam, hebben een goede anti-slip en bevatten een uitstekende zool voor een betere lichaamshouding.