Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Kinderklompen

Houten kinderklompen zijn leuk om te geven én te krijgen! Wie zelf regelmatig op houten klompen loopt weet hoe fijn dat is. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om dit ook aan de jongere generatie door te geven. Liepen vroeger voornamelijk boerenkinderen op houten klompen, tegenwoordig zien we ze veel vaker in het straatbeeld terug komen. En dat is logisch want een kind kan al op zeer jonge leeftijd dit schoeisel aan en uitdoen. Ze stappen er makkelijk in en weer uit. Geen gedoe met veters strikken of ritsen dicht doen. Een kind kan het namelijk ‘zelluf’. Scheelt jou ook een hoop ergernis.

Houten kinderklompen in vele kleuren en stijlen

Bij ons vind je een groot assortiment aan houten kinderklompen. Alle kleuren van de regenboog, met of zonder print. Van stoere zwarte jongensklompen met bies tot lieflijke roze klompen voorzien van hartjes of sterretjes. In vele maten dus voor alle kindervoeten vind je passende klompen. Laat je kind een keuze maken uit ons ruime assortiment of zoek zelf een geschikt paar uit. De keuze is reuze! Ook je portemonnee vaart er wel bij want bij ons vind je alleen maar goedkope houten kinderklompen.

Het nostalgische geluid van klompen

Ben je zelf een fan van het lopen op houten klompen? Dan weet je dat, behalve dat ze erg prettig lopen, ook een geweldig geluid maken. Klikklak, klikklak bij iedere voetstap die je maakt. Wat is er mooier dan ditzelfde klepper-geluid straks ook te horen als je kind(eren) met hun kinderklompjes op stap gaan. Eenmaal gewend zullen ze maar wat graag op dit schoeisel er op uit trekken om de wereld te verkennen.

Voor houten kinderklompen ben je hier aan het juiste adres

Of je nu voor je eigen kind wilt bestellen of cadeau aan een ander wilt doen: voor goedkope houten kinderklompen ben je hier aan het juiste adres. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en bestel ze heel gemakkelijk online via onze webshop!

Veelgestelde vragen

De prijzen van houten klompen kunnen sterk uiteen liggen, afhankelijk van eventuele kleuren en maten. Volwassen klompen zijn vaak vanaf €20,- verkrijgbaar.

Houten klompen gemaakt van wilgen- of populierenhout zijn traditiegetrouw de beste houten klompen. Het is relatief hard hout en licht van gewicht.