Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Euro-Dan klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Euro-Dan biedt stevige klompen die in elke werksituatie goed toepasbaar zijn, zoals de industrie, keukens, landbouw en zorg. Over het algemeen betreft de collectie voornamelijk veiligheidsklompen die aan de Europese normen en veiligheidsklassen, zoals S3 voldoen. De PU zool van deze klompen zijn schokabsorberende en het ergonomisch gevormde binnenwerk zorgt ervoor dat Euro-Dan klompen veel comfort bieden aan de drager bij het lopen en langdurig staan.

Dichte en open Euro-Dan klompen

Binnen de collectie Euro-Dan klompen is er keuze uit modellen met open hiel, zoals bij de Eurodan comfortabele zorgklompen en klopmodellen met dichte hak die in alle situaties meer ondersteuning, stevigheid en bescherming bieden aan de voet.

S3 Euro-Dan klompen

Een van de bekendste ‘standaard’ Euro-Dan klompen is het in leer uitgevoerde model ‘Oscar’/model 1835; een echte veiligheidsklomp die voldoet aan S3, met stalen binnenneus, rubberen overneus en met een vrij dik houten voetbed. Daardoor is de klomp vrijwel onbreekbaar en gaat lang mee. Het binnenwerk biedt bovendien veel comfort en genoeg ruimte.

Over Euro-Dan

Euro-Dan is een bekend Deens kwaliteitsmerk dat in 1976 is begonnen met de productie van hoogwaardige klompen. Door de succesvolle verkoop in de jaren daarop is deze collectie in 1983 uitgebreid met allerlei series veiligheidsschoenen, veiligheidsklompen, veiligheidslaarzen en andere typen werkschoenen. Momenteel is Euro-Dan daardoor een van de bekendste en meest toonaangevende leveranciers van werkklompen die graag gedragen worden in landbouw, zorg, voedings- en farmaceutische industrie en andere sectoren waar zeer hoge eisen worden gesteld aan veilige, goed passende werkschoenen.

Populaire werkklompen

Bij KlompenKopen bieden we een uitgebreid assortiment van deze populaire Euro-Dan werkklompen, gewone klompen, zorgklompen en ergonomische klompschoenen met dichte hiel. Denk aan de Euro-Dan klomp ‘Oscar’, Euro-Dan klomp ‘Bjorn’ en de zeer comfortabele, lichtgewicht Walki Light klompen met flexibele zool. De meeste modellen hebben we tot en met maat 48 direct op voorraad.

Euro-Dan klompen voordelig kopen

Wij zij zijn officieel dealer van Euro-Dan klompen en kunnen deze in grote aantallen voor bijvoorbeeld uw bedrijf of zorgpersoneel tegen een scherpe prijs en lage verzendkosten leveren. Daarbij profiteert u van een uitstekende garantie en service die we op deze klompen bieden. Voor de meeste modellen geldt een levering binnen 1 à 2 werkdagen, dus dat beteken snel in huis.

Veelgestelde vragen

Klompen van Euro-Dan zijn voorzien van een uitgekiend voetbed, zijn op de juiste plekken buigzaam, geluidsarm, antislip en voldoen aan hoge eisen op het gebied van comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen en breedtes.

Euro-Dan heeft twee type klompen, de “hoge” en de “lage” klomp. De “hoge” klomp, de z.g. kapklomp, is helemaal van hout gemaakt met een kap die doorloopt tot boven de wreef van de voet. De “lage” klomp de z.g. tripklomp , heeft een grotere opening met over de wreef van de voet een leren riem.