Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Danclog

Filter
Filter
Schoenmaat

Danclog is een van de bekendste merken als het om klompen en vooral medische klompen gaat. Door het gebruik van hoogwaardige materialen voor de zool en het bovenwerk, in combinatie met het ergonomische voetbed en de perfecte pasvorm, bieden de modellen een hoog loopcomfort.

Danclog lichtgewicht klompen

Danclog biedt een grote serie lichtgewicht klompen en medische klompen die ideaal zijn in onder andere de zorgsector, maar die ook binnen de horeca en voedselverwerkende industrie veel worden gebruikt. Deze klompen hebben een leren kap en voetbed, wat prettig draagt en de klompen zijn bovendien uitgevoerd met een slijtvaste antislip PU zool. Deze klompen zijn in een grote range maten en kleuren verkrijgbaar; van helder wit tot groen, rood en diepblauw. Een ideale klomp voor een uitstekende prijs!

Klompschoenen van Danclog

Hel label Danclog biedt ook klompschoenen met een dichte hiel. Deze bieden uitstekende ondersteuning tijdens staan en onder het lopen en de flexibele PU zool zorgt daarbij voor optimale grip. Deze klompschoenen zijn dan ook ideaal voor allerlei klussen en werkzaamheden in en rond het huis.

Veelgestelde vragen

Het Deense klompenmerk Danclog produceert schoeisel van hoogwaardige kwaliteit. De klompen van hen staan bekend om de flexibele zool en leren binnenzool. Ook zijn er PU zolen die zorgen voor lichtgewicht klompen. 

Ja, de meeste klompen van Danclog staan erom bekend dat ze hittebestendig zijn tot 140 graden. Ook bij koude omstandigheden (-21 graden) bieden ze een uitstekende bescherming.