Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Waarom zijn werkklompen goed voor je?

Werkklompen kennen we in allerlei soorten en maten. Maar waarom zijn ze goed voor je? Werkklompen zijn ideaal bij beroepen waarbij je veel moet staan en lopen. Denk hierbij aan de zorg, koks, cateraars en visboeren.

Bij al deze takken is het van groot belang dat een goede werkhouding wordt gestimuleerd. Dat wordt bereikt met goed schoeisel zoals werkklompen. Ze voorkomen dat knieën, voeten en andere gewrichten overbelast raken. Licht van gewicht zijn ze ideaal om tijdens lange werkdagen te dragen. 

Werkklompen passen zich aan

Of je nu in extreme kou moet werken of in de hitte van een keuken, de juiste werkklompen passen zich aan. Bij warmte hebben ze een verkoelend effect op je voeten. Bij kou zorgen ze er juist voor dat ze behaaglijk warm blijven zonder dat ze zweterig aanvoelen. Vergelijk werkklompen dus rustig met een airco of een radiator. Koel in de zomer en warm in de winter.

Werkklompen met een prettige pasvorm en een modern design

Om zuinig te zijn op je lichaam is goed schoeisel erg belangrijk. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom bieden we werkklompen aan waarbij iedereen zich prettig voelt. Hoeft het van jou niet zo opvallend, kies dan voor een neutrale kleur zoals zwart of wit. Een fashionchick gaat liever voor een speelse print of een blits kleurtje. De merken Euro-Dan, Sika, Strövels en Sanita bieden je hierin volop keuze. 

Voor iedereen is er wel een passende werkklomp te vinden. Rekening houdend met je wensen, je geslacht en maat voeten vind je altijd een betaalbare werkklomp die jou bevalt. 

Facebook
Twitter
Pinterest

Klompen nodig? Bekijk ons assortiment

Vervang de kaalgevreten, bruine buxus met een haagplant die niet vatbaar is voor de buxusmot en buxusrups.