Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Klompen voor in de zorg

Als je een baan in de zorgsector hebt weet je hoe belangrijk het is om goed schoeisel te dragen. Je loopt er immers heel wat afstanden mee, soms urenlang achter elkaar. Ook sta je er heel wat uurtjes op. De schoenen moeten daarom niet alleen comfortabel zijn met het lopen maar ook ervoor zorgen dat je onderdanen aan het eind van een werkdag niet oververmoeid zijn met dikke voeten, of erger, tot gevolg. Klompen dragen tijdens je werkzaamheden in de zorg voorkomen al deze problemen. Ze zijn comfortabel, een verademing voor je voeten en zorgen voor een goede lichaamshouding. 

Werkzaam in de zorg? Draag medische klompen

De medische klompen uit ons grote aanbod zijn een lust voor het oog. Niet alleen om te zien, maar zeker ook om te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met een open of dichte hak en verkrijgbaar in verschillende maten. Man of vrouw, iedereen in de zorg kan heerlijk op klompen zijn of haar dagelijkse werkzaamheden verrichten. Ze dragen niet alleen heerlijk maar zijn ook verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en modellen. De tijd van saai wit of zwart schoeisel is daarmee voorbij. Met een klomp in een flitsend kleurtje of een opvallende print maak je een eigen statement binnen de zorgverlening. Geen afknellende schoenen meer of na een lange werkdag pijn in de rug of andere gewrichten door een verkeerde lichaamshouding. Met de juiste klompen loop jij, op een prettige manier, de hele dag door.

Veiligheid staat voorop

Om te voorkomen dat er vervelende glijpartijen ontstaan zijn al onze medische klompen voorzien van antislipzolen. Hiermee houd je altijd grip, ongeacht over welke ondergrond je ook loopt. De zolen zijn verder buigzaam zodat je de voeten op een juiste manier afwikkelt. En, niet geheel onbelangrijk, ze zijn lekker licht van gewicht. Het materiaal waaruit de klomp is vervaardigd is makkelijk te reinigen, hygiënisch en oersterk. De kap van klompen beschermt je tenen en voeten vele malen beter dan gewone schoenen. Door klompen te dragen tijdens het werk in de zorg heb je gegarandeerd veilig schoeisel, of het nu een klompschoen of een instapklomp is. En natuurlijk is een medische klomp ook heel geschikt om in je vrije tijd te dragen!

Facebook
Twitter
Pinterest

Klompen nodig? Bekijk ons assortiment

Vervang de kaalgevreten, bruine buxus met een haagplant die niet vatbaar is voor de buxusmot en buxusrups.