Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Klompen met logo bedrukken

Door klompen met een logo te laten bedrukken heb je een uniek en gepersonaliseerd item in handen. Als verjaardagscadeautje, relatiegeschenk of gewoon om jezelf eens te verwennen. En wat is er nu mooier dan met een hele vriendenclub op klompen te lopen waarop hetzelfde logo afgebeeld staat. Leuk tijdens een vrijgezellenfeest, een gezamenlijke vakantie of tijdens het aanmoedigen van een favoriete sportclub. Met het logo op de klompen van de voetbalclub waar iedereen groot fan van is kan een positief resultaat van een wedstrijd al haast niet meer mis gaan. Verwen je zakelijke relaties en werknemers met een paar klompen waarop je bedrijfslogo staat afgebeeld. Een leuke manier om reclame te maken voor je bedrijf want hiermee wordt je bedrijf pas echt gezien. Wedden dat de ontvangers overal op je klompen met logo gespot worden?

Personaliseer klompen met een logo

Klompen die zich het beste lenen voor een bedrukking zijn de houten exemplaren. Dit materiaal laat zich uitstekend bedrukken op allerlei manieren. Met een standaard bedrukking maar ook met een leuke fotoprint bijvoorbeeld. Zelfs een logo brandmerken in klompen van hout is mogelijk. En een paar kleine klompjes met een logo en naam van het kindje erop is natuurlijk erg leuk om als kraamcadeautje te geven. Klompen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, man of vrouw. En éénmaal gewend aan het dragen van houten klompen lopen ze heerlijk. Je trekt ze makkelijk even aan en uit. En wat is er nu leuker dan houten klompen te hebben die niet zo standaard zijn. Klompen met een logo bedrukken, persoonlijker kan het niet. 

Klompen met logo bedrukken voor de toeristenbranche

Klompen met daarop een logo zijn ook zeer in trek bij de vele toeristen die ons land bezoeken. Niets is leuker dan een paar klompen met logobedrukking te scoren om in het land van herkomst mee te pronken als souvenir. Met een bedrukking van de typische Hollandse molens, de beroemde tulpen of een afbeelding van de Nederlandse vlag erop.
Kortom, de mogelijkheden van klompen met logo bedrukken zijn eindeloos. Een leuk en uniek collectors-item of om trots op rond te lopen. En dat voor hele betaalbare prijzen.

Facebook
Twitter
Pinterest

Klompen nodig? Bekijk ons assortiment

Vervang de kaalgevreten, bruine buxus met een haagplant die niet vatbaar is voor de buxusmot en buxusrups.