Search
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

ARO klompen

Filter
Filter
Schoenmaat

Aro klompen bieden comfort en stevigheid voor vrijwel elke werksituatie. De klompen van dit Hollandse merk zijn ergonomisch gevormd, netjes afgewerkt en bieden optimaal loopgemak, de hele dag door. Binnen de collectie Aro klompen bieden we onder andere gewone instapklompen, medische klompen en uiterst stevige veiligheidsklompen in de veiligheidsklasse S2 en S3.

Veelzijdige ARO klompen

De Aro klompen zijn voor tal van beroepen geschikt, denk aan sectoren als de zorg, schoonmaak, transport, agrarisch en zijn een goede keuze bij het zwaardere werk in de bouw, industrie en het stratenmakersvak.

ARO veiligheidsklompen

De werkklompen van Aro in de veiligheidsklassen S2 en S3, zien er niet alleen veilig en stevig uit, zo zijn ze ook uitgevoerd. Naast een prettige pasvorm met mooi gesloten hiel, bieden ze bijvoorbeeld een stalen neus en een extra beschermende overneus die de schoen en voet beschermen tegen stoten en intensieve wrijving door knielend werk, zoals bij de ARO 335 werkklomp. Deze klomp is dan ook favoriet bij mensen die veel buiten werken omdat ze ook op onverharde ondergrond veel grip bieden.

Antistatische PU zolen

Vrijwel de meeste veiligheidsklompen in het Aro assortiment zijn uitgevoerde met een antistatische PU zolen die zeer goed tegen hoge temperaturen en de inwerking van zure/bijtende stoffen zijn bestand. Verder zorgt een schokdempende voetbed, een bredere, gepolsterde wreefband en een ingebouwde schokdemper in de hak voor een voor een uiterst prettige pasvorm en een goed loopcomfort op diverse ondergronden.

Meer over klompenmerk Aro

Aro is een puur Nederlands merk en is van huis uit een klompenmakerij. Hoewel dit bedrijf inmiddels een breed aanbod kleding, schoenen, werkkleding en pbm’s biedt, wordt de kern gevormd door een vast aanbod vrijetijdsklompen en werkklompen die al jaren geliefd zijn bij een brede klantenkring. De modellen zijn dan ook helemaal afgestemd op het type gebruik en de klompen worden met uiterste zorg met de beste leer- en houtsoorten gefabriceerd.

Veelgestelde vragen

ARO is een Nederlandse klompenmakerij, begonnen met houten klompen en inmiddels ook producent van zwarte werkklompen. De klompen staan bekend om uitstekend loopcomfort en voldoen aan de juiste veiligheidseisen met diverse normeringen.

Werkklompen van Aro zijn er in de veiligheidsklassen S2 en S3. Dit houdt in dat ze een veiligheidsneus hebben, een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en – bij S3 – een antiperforatie tussenzool, gesloten hiel en schokdemping in de hak.